El Consell Comarcal del Segrià busca “forasterings”

El Consell Comarcal del Segrià ha començat una campanya de recerca de “forasterings”, una acció que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme i que forma part de la campanya “Segrià, qualitat de vida”.

Fer o passar-te al “forastering” vol dir venir a viure al Segrià i gaudir de la qualitat de vida que t’ofereix la nostra terra i la nostra gent. Adoptar la nostra forma de vida com a pròpia. I, en definitiva, pertànyer a la nostra comarca. Si ja ets d’aquí, també fas el “forastering”, de fet, el portes practicant tota la vida... ja gaudeixes de tot allò que el Segrià t’ofereix: viure bé, en un lloc proper i ple d’oportunitats i tenir accés a productes de qualitat i Km 0.

El projecte, que pretén posar en valor el Segrià i els veïns i veïnes dels nostres pobles, forma part del pla de recuperació socioeconòmica de la comarca, especialment afectada per les conseqüències de la pandèmia sanitària.

El Consell donarà a conèixer la campanya a les xarxes socials i demana la col·laboració dels alcaldes i alcaldesses de la comarca per trobar els millors “forasterings”.

Més informació al www.forastering.cat