El Consell Comarcal del Segrià participa en l'acte unitari del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

El Consell Comarcal del Segrià ha participat un any més aquest 25 de novembre en l'acte institucional unitari de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones, que aquest any s'ha fet telemàticament com a conseqüència de la pandèmia sanitària.

Durant l'acte, cada representant institucional ha posat èmfasi en un tipus de violència cap a les dones. El president del Consell, David Masot, ha parlat sobre la violència en l'àmbit familiar.

L'entitat lleidatana Dones a Escena ha estat l'encarregada de llegir el manifest unitari i s'ha visionat un vídeo sobre l’elaboració d’un mural reivindicatiu de l'artista Cristina Dejuan.

D'altra banda, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Segrià ha organitzat diversos actes a la comarca per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones.