Notícies

Versió per a imprimir
David Masot, la paera en cap de Balaguer i el president del Consell Comarcal de La Noguera, atorgant alguns dels diplomes FER avui
11/06/2024

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, ha visitat aquest matí la Fira FER (Futurs Emprenedors Rurals), que s’ha celebrat al Pavelló del Molí del Esquerrà a Balaguer. Hi han participat 27 grups escolars de 7 municipis, pertanyents a La Noguera, Segrià Nord i Pla d'Urgell.

Sebastià Ribes pren el relleu de Manel Ezquerra a la vicepresidència 1a
30/05/2024

Manel Ezquerra, fins ara vicepresident 1er del Consell Comarcal del Segrià, ha fet pública avui al Consell d’Alcaldies la seva renúncia al càrrec, perquè passarà a ser diputat del PSC al Parlament de Catalunya, després d’haver estat escollit segons el resultat de les eleccions del passat 12 de maig.

Ezquerra ha presentat escrit al Consell Comarcal i aquest tindrà efecte el 9 de juny, dia abans de la constitució del Parlament.

En substitució d’Ezquerra, ocuparà la vicepresidència 1a Sebastià Ribes, també del PSC i fins ara vicepresident 3er al Consell Comarcal.

Aprovació del Manifest per unanimitat
19/04/2024

El ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat avui per unanimitat el Manifest per Fomentar l’Activitat Econòmica als Polígons Industrials de la Comarca del Segrià. El text, que ha estat consensuat per tots els partits polítics, es va anar elaborant en diverses reunions, les dues últimes a Torrefarrera i Alguaire, amb la participació activa dels municipis que disposen de sòl industrial i amb la col·laboració de tècnics del Consell Comarcal.

El tinent d’alcalde de Seròs, Albert Mòdol; el president David Masot; el subdirector de projectes de Territori, Pedro Malavia; el secretari general de Territori, Marc Sanglas; el director general d’Infrastructures de Mobilitat, David Prat; l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia; i el vicepresident Manel Ezquerra.
10/04/2024

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident primer, Manel Ezquerra, han donat suport avui a l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia, a la reunió mantinguda a Barcelona amb el secretari general del departament de Territori, Marc Sanglas, i el director general d’Infrastructures de Mobilitat, David Prat.

Manel Ezquerra, amb Jordi Verdú i el representant de Ponent Coopera
04/04/2024

El vicepresident i cap de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià, Manel Ezquerra, ha presentat avui la 2a edició de Reeixim L'Oesst juntament amb representants dels Consells Comarcals de l'Urgell, Pla d'Urgell, Les Garrigues i la Noguera.

Pàgines