Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Reunió prèvia a l'estudi entre el consell i la UPIC
22/06/2022

Comptar amb un teixit empresarial generador de riquesa al territori, disposar d’uns polígons d’activitat econòmica (PAE) competitius i digitalitzats, i que a més siguin sostenibles i ecofiecients són els reptes estratègics de futur. 

11/04/2022

Amb la voluntat de fer front comú, representants de comarques de les províncies de Lleida, Saragossa i Osca afectades per les gelades de la setmana passada, han acordat reclamacions conjuntes que seran traslladades als respectius departaments provincials i governs autonòmics.

 

L'estand del Consell ha rebut la visita del president Pere Aragonés
04/04/2022

L'estand del Consell acull cinc empreses segrianenques com a co-expositores sota la marca 'Terra de Ponent'

 

El Consell Comarcal del Segrià és present per primer cop a la Fira Alimentària 2022-Saló Internacional d'Alimentació, Begudes & Food Service, que s'ha inaugurat aquest dilluns al recinte de Gran Via de Barcelona, juntament amb un grup d'empreses de la comarca, que exposen els seus productes d'alta qualitat en aquest aparador internacional.

Il·lustració de l'edició de la Noguera
30/03/2022

El projecte, ja consolidat a la Noguera, amplia el seu territori amb sis municipis del Segrià nord.

“Territori de Valor” és un projecte coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord per difondre els atractius turístics del territori a través de materials dirigits a infants. Aquesta anualitat 2022 s’amplia el projecte per tal d’abraçar tot l’àmbit territorial del Consorci.

 El cap de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià, Josep Lluís Huguet, i l'equip tècnic de l'àrea van visitar el Gastronòmic Fòrum, a Barcelona, el passat mes d'octubre, un certamen previ a la fira Alimentària.
18/01/2022

Les empreses interessades han de ser del sector agroalimentari i poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de gener.

El Consell Comarcal del Segrià serà present per primer cop a la propera edició de la Fira Alimentària amb l'objectiu de promocionar la comarca i els seus productes agroalimentaris. A més, ha obert una convocatòria per a empreses agroalimentàries de la comarca que estiguin interessades a ocupar una part de l'estand del Consell i mostrar els seus productes.

Pàgines