Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Bernat Solé ha estat rebut pel president del Consell, David Masot, el vicepresident, Toni Bosch, i el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Lluís Huguet.
29/07/2021

Bernat Solé ha signat al Llibre d’Honor i ha participat al Consell d’Alcaldies.

Cartell de la campanya 'EMPRESA, FES EL SALT AL DIGITAL'
22/07/2021
  • Impulsada des de l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell i amb el suport de la Diputació de Lleida i el SOC
El cap de Promoció Econòmica del Consell va participar en la cloenda del curs, que ha comptat amb 65 empreses
29/06/2021

És una de les accions que formen part del Pla de reactivació econòmica promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’àrea de Promoció Econòmica del Consell

La promoció es fa en autobusos de Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona
04/06/2021

La promoció es fa en quatre autobusos de Lleida, Tarragona i Girona, i en 35 de Barcelona, per arribar al públic de tot Catalunya. També s’ha iniciat una col·laboració dins el programa ‘Cafeïna’ de Lleida TV.

Els autobusos urbans de les quatre capitals de província catalanes ja llueixen la imatge de ‘Passa’t al #forastering. Al Segrià, qualitat de vida’, la campanya de promoció i turisme del Consell Comarcal del Segrià que posa en valor la comarca i la seva gent.

21/05/2021

El Consell ha repartit 1.182.834 € en aquesta segona convocatòria dels ajuts per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la Covid-19 pel confinament del mes de juliol de 2020.

Pàgines