AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Informe recollida 2018

RESULTATS GENERACIÓ DE RESIDUS ALS MUNICIPIS DEL SEGRIÀ 2018

Durant l’any 2018 s’han implantat dos nous sistemes de recollida als diferents municipis del Segrià. Entre finals de juliol i principis d’agost es va instaurar el sistema amb illes d’aportació a 15 municipis i entre l’ 1 d’octubre i mitjans de desembre es va establir el sistema porta a porta als 22 municipis restants.

Al mes de gener del 2018 , el percentatge de resta produït era del 80%, en canvi, les xifres del més de desembre del mateix any mostren una reducció d’aquesta fracció situant-la al 48%.

On més s’ha notat el canvi de recollida selectiva ha set en la matèria orgànica i en la fracció d’envasos lleugers, on les dades mostren un augment de tones recollides del 270% i del 219% respectivament, comparant el mes de juliol i el de desembre de 2018.

El gràfic següent mostra l’evolució anual de la fracció resta, que tendeix a disminuir amb la incorporació dels nous sistemes de recollida. Al finalitzar l’any i amb els dos sistemes instaurats a la totalitat dels municipis, el total de tones produïdes de les fraccions reciclades supera en quantitat a les tones de resta produïdes.

 

 

Podeu consultar l'informe complet aquí.