AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Prevenció de residus

La prevenció de residus és el pas més important a l’hora de gestionar el nostre impacte ambiental, però fins al moment la majoria de les polítiques i dels esforços s’han focalitzat cap el reciclatge i el tractament finalista de les deixalles.

Entenem com a prevenció el conjunt de mesures adoptades abans que una substància esdevingui un residu, amb l’objectiu de reduir l’impacte negatiu que aquests tenen sobre les persones i el medi ambient.

El nostre principal front a l’hora de gestionar la prevenció és lluitar per reduir la quantitat total i la perillositat dels residus generats municipalment. Per gestionar polítiques de prevenció disposem del Pla comarcal de prevenció de residus municipals. També realitzem un seguit de xerrades, actuacions i mesures enfocades a conscienciar la població de les avantatges de la prevenció, compreses dins de la campanya “+ Segrià – Malbaratament”.