FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

TAULA COMARCAL DE JOVENTUT A LA COMARCA DEL SEGRIÀ

TAULA COMARCAL DE JOVENTUT


El Consell Comarcal del Segrià ha estat la seu de la taula comarcal de joventut de la comarca del Segrià, que ha tingut lloc aquest matí a la sala d'actes de la Universitat Oberta de Catalunya. Els objectus d'aquesta trobada han estat: fer el diagnòstic, identificar les problemàtiques, establir les prioritats i, finalment, elaborar les propostes en matèria de joventut a la comarca del Segrià.

A la trobada hi han assistin un total de 15 representants polítics en matèria de joventut, a més de la consellera comarcal, sra. Maria José Invernón i Mòdol i la coordinadora de joventut a Lleida, sra. Anna Feliu, els quals han debatit sobre les diferents problemàtiques que afecten tant als joves, com a les polítiques de joventut. Els resultats d’aquesta taula seran elevats a la taula de joventut de la demarcació de Lleida i a la comissió interinstitucional de joventut. Serà en aquesta comissió, d’àmbit nacional, on s’aprovin, finalment, les propostes concretes que s’acabaran impulsant als municipis a través del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut 2014-2016.