Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Representació de l'obra "És de conya"
29/11/2021

Mitjançant els serveis de Joventut "Jove_Segrià", Referents d'Ocupació Juvenil i Dinamització Cívica "Segrià Dinàmic" del Consell

Les accions inclouen tallers d'educació emocional, afectivosexual, prevenció d'assetjaments, salut mental i orientació laboral a tots els instituts del Segrià

Imatge de grup dels participants al III CD Estrats
12/11/2021

La Sala 1 d’Octubre d’Almenar es va vestir de gala, aquest dijous al vespre, per a la presentació d’Estrats III-Sons de Ponent i  l’entrega dels CD’s a les bandes que integren el projecte liderat pel Servei de Joventut “Jove_Segrià” del Consell Comarcal del Segrià.

Els tres joves contractats per al Consell Comarcal del Segrià
02/11/2021

El Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que compta amb l’impuls del Consell Comarcal del Segrià ha donat per tancades les contractacions de joves. En aquest programa hi han participat 22 municipis i en total s’han contractat durant sis mesos a 29 joves d’entre 16 i 30 anys, amb el suport de les dues tècniques d’Ocupació Juvenil del Consell.

La jornada ha girat al voltant d'estratègies de repoblament a l’àrea rural, en l'àmbit econòmic, cultural i d'habitatge
23/10/2021

La jornada ha girat al voltant d'estratègies de repoblament a l’àrea rural, en l'àmbit econòmic, cultural i d'habitatge

El Casal Social de Torrebesses ha estat l’escenari, aquest dissabte, de la tercera Jornada Networking Odisseu Segrià que organitza l’àrea de Joventut i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià. La jornada ha comptat amb una cinquantena de participants, la majoria alcaldes/esses, regidors/ores i tècnics/ques d'ocupació, i s’ha celebrat sota el títol ‘Aposta per tu i per un món més rural: estratègia de repoblament i territori’.

La primera trobada de la Taula de Salut i Educació Comarcal d’aquest nou curs 2021/22 s'ha fet de forma telemàtica.
30/09/2021

Durant el curs 2020/21 es van organitzar una trentena d’activitats en què hi van participar 1.200 alumnes i 60 professionals del món educatiu.

Per aquest nou curs es recupera la normalitat i les accions que es duran a terme estan pensades per ser presencials.

Pàgines