Notícies

Versió per a imprimirPDF version
L’acte de signatura ha anat a càrrec de David Masot, president del Consell, i Antoni Soliva, president de la Fundació Orfeó Lleidatà.
21/07/2022

El conveni s’emmarca dins els objectius comuns i complementaris en àrees de difusió, divulgació i recerca en l'àmbit de la cultura i el sector musical.

Destaquen dues línies d’acció: el Premi “Talent Jove Estrats” del Concurs de Bandes Emergents i el programa de xerrades tècniques adreçades als músics del territori.

El vicepresident Toni Bosch va donar la benvinguda a la trobada virtual
01/07/2022

El vicepresident del Consell, Toni Bosch, va donar la benvinguda a la vintena d’assistents a la trobada de tancament de curs i va fer una valoració molt positiva de les acciones realitzades. 

Les sessions s'han fet en format telemàtic
02/06/2022

La primera anava adreçada a les entitats de lleure i esportives, i la segona a les regidories i càrrecs tècnics, i en total hi van participar 53 persones.

 

Foto de família del Makot Rock
03/05/2022

La final es va celebrar aquest dissabte a l’Esbart Bell Camp i va comptar amb la presència de Teresa Malla, consellera de l’àrea de Joventut i Cultura del Consell Comarcal del Segrià

S’ha celebrat a l’explotació agrària de Lo Vilot, a Almacelles, amb la participació d’una setantena d’alumnes de l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs
26/04/2022

S’ha celebrat a l’explotació agrària de Lo Vilot, a Almacelles, amb la participació d’una setantena d’alumnes de l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs

El Consell Comarcal ja treballa en un nova edició per aquesta tardor a la zona del Segrià Sec

Pàgines