Aquest matí hem celebrat el Dia de la Comarca a l'stand del Consell Comarcal del Segrià, al pavelló de la Fira MOS, hereva de la històrica Fira de Sant Miquel i que avui s'ha inaugurat.
Notícies
El cap de l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià, Kleber Esteve, ha presentat aquest matí el programa ODISSEU a una vintena de joves estudiants de l’Escola Agrària d’Alfarràs, en l’obertura de la 6a Jornada de Networking ODISSEU Segrià Nord 2025. L’ha acompanyat la directora de l’escola, Rosa Cortés.
“Tots els productes de la nostra comarca donen nivell d’excel·lència a Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia”, ha declarat David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià, en el parlament que ha fet aquesta nit davant 150 convidats a la primera Gala “Segrià, Terra de Bons Productes”, que s’ha celebrat al monestir d’Avinganya, a Seròs.
El Consell Comarcal del Segrià ha presentat aquest matí en roda de premsa la Gala “Segrià, Terra de Bons Productes”, que tindrà lloc la nit d’aquest dijous dia 31 de juliol al Monestir d’Avinganya, a Seròs.
A la presentació hi han participat Kleber Esteve, cap de l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià; Joan Godia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat de Catalunya; i Jordi Verdú, diputat vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
Ahir a la tarda es va celebrar la jornada "Estiu Comerç Actiu" a la sala 1 d'Octubre d'Almenar. Els i les assistents van aprendre estratègies per dinamitzar la seva activitat econòmica i alhora van gaudir amb grans professionals, entre els quals es va poder fer xarxa. L'empresa Tàctica 360º va orientar en aquesta activitat, que organitza i planifica l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià, que dirigeix Kleber Esteve.
L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Segrià durà a terme la jornada “Estiu Comerç Actiu” el proper dilluns dia 30 de juny a Alpicat. Es tracta d’una sessió adreçada a comerços i empreses de tots els sectors que busquin desenvolupar competències per la dinamització i promoció comercial del seu negoci.
El format de la sessió consta de dues hores de formació sobre dinàmiques d’atenció al client i gestió de resistències, amb un pica-pica previ que ha de servir per fer xarxa entre els participants.
El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, ha inaugurat aquest matí la 14a edició de la Fira de la Figa d’Alguaire, que se celebra avui i demà al recinte firal del municipi.
 
 
 
 
 
 
