AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià presenta onze paquets turístics a la comarca

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha organitzat la trobada anual per fer balanç sobre el projecte de microconsultoria liderat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a les Terres de Lleida. Aquest projecte consta de la fase d'estructuració i generació de nous paquets turístics combinats. Un total d'onze paquets turístics, transcorren pel Segrià, una xifra que augmenta any rere any.


Una desena de responsables del sector turístic, teixit empresarial i tècnic, han participat d'aquesta trobada amb la voluntat de conèixer i millorar la comercialització i creació dels productes turístics que contribueixin a elevar l'oferta turística de la comarca. L'objectiu del sector turístic comarcal així i com de les administracions que lideren aquest projecte, és la d'estructurar una oferta atractiva que permeti al Segrià vendre's millor com a destinació turística i enfortir la promoció a través de la imatge de marca.

Tothom que vulgui rebre formació i assessorament en la creació i millora de paquets turístics poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià a través del correu electrònic turisme@segria.cat.