Notícies

Versió per a imprimirPDF version
El Tribunal extraordinari dels Treballs Final del Grau (TFG) del Grau de Turisme de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida
02/07/2021

El passat dijous 1 de juliol, l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià, va formar part del tribunal extraordinari dels Treballs Final del Grau (TFG) del Grau de Turisme de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida.

La TFG és una de les matèries obligatòries incloses en els plans d'estudi de les titulacions de grau. El TFG consisteix en un treball autònom i individual que l'estudiantat ha de realitzar sota al supervisió d'una persona tutora amb l'objectiu principal de mostrar de forma integrada les competències associades al títol de Grau.

08/11/2018 a 16/12/2018

Arriba la 10a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. Enguany, l'acte de presentació tindrà lloc el dijous 8 de novembre a les 19h a Mas de Melons. A partir d'aquell moment, tenim activitats cada cap de setmana fins el diumenge 16 de desembre.

 

Les activitats

28/06/2018

Des del mes de gener, s'està treballant en el Projecte Innovador de la "Potenciació de la cadena de valor de l'oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, impulsat pels Consells Comarcals del Segrià i de les Garrigues. Acabada la fase de diagnosi s'inicia la fase formativa i d'assessorament per a persones emprenedores i empreses vinculades a la cadena de valor de l'oli que contempla el projecte innovador; els "seminaris d'innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli".

21/06/2018

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha organitzat la trobada anual per fer balanç sobre el projecte de microconsultoria liderat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a les Terres de Lleida. Aquest projecte consta de la fase d'estructuració i generació de nous paquets turístics combinats. Un total d'onze paquets turístics, transcorren pel Segrià, una xifra que augmenta any rere any.

11/06/2018

La 3a edició del Benvinguts a pagès celebrada el cap de setmana del 9 i 10 de juny ha tancat amb un gran èxit de participació. L'oferta del Benvinguts a Pagès al Segrià 2018, comptava amb 9 explotacions agràries, 6 restaurants, 2 allotjaments i un parell de propostes complementàries a Almacelles i Torrebesses. Un total de 1.500 persones han pres part en alguna de les visites guiades a les explotacions o en alguna de les activitats complementàries i 81 menús han estat els servits en el sí del projecte del Benvinguts a pagès.

Pàgines