FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

LA PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DELSEGRIÀ SIGNA UN CONVENI AMB L’AGÈNCIA CATALANA DE RESIDUS

El Consell Comarcal del Segrià ha formalitzat la signatura del conveni de col·laboració amb l’ACR per al finançament de la xarxa de de vint-i-cinc microdeixaderies.

La funció principal de les microdeixalleries serà poder oferir a tots els veïns un espai on poder dipositar els residus especials generats en petites quantitats com per exemple: piles, florescents, petits electrodomèstics, olis...

Una altra funció de les microdeixalleries serà fer d’àrea d’emergència, de forma que els ciutadans que de forma excepcional no s’hagin pogut acollir a l’horari de recollida del porta a porta puguin portar-hi els residus.

Els municipis acollidors de les futures instal·lacions seran els municipis que han escollit el sistema de recollida porta a porta, concretament: Alcarràs, Alfarràs, Alguaire, Almatret, Almenar, Artesa de Lleida, Aspa, Corbins, els Alamús, la Granja d’Escarp, la Portella, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Montoliu de Lleida, Puigverd de Lleida, Sarroca de Lleida, Seròs, Soses, Sudanell, Sunyer, i Torrebesses.

Els nous equipaments estaran oberts les 24 h del dia els 365 dies de l’any i per accedir-hi els usuaris utilitzaran una targeta d’accés, que el Consell Comarcal lliurarà a tots els habitatges.

La construcció dels nous equipaments tindrà un cost de 200.000 euros que assumirà el Consell Comarcal, a qui l’ARC derivarà l’import, conjuntament amb suport tècnic i la participació en la taula de seguiment.

Pel que fa als municipis que realitzaran la recollida de residus mitjançant contenidors distribuïts en àrees d’aportació, la recollida d’aquests residus especials es farà mitjançant una deixalleria mòbill, també finançada a través d’una ajuda de l’Agència de residus de Catalunya.