TALLER D’ESFERIFICACIONS D’OLI A ASPA

 

El proper 5 de novembre a Aspa, en el marc de la 9ena edició de Camins d’Or Líquid al Segrià, es farà un NOU TALLER D’APROFITAMENT de la campanya “+Segrià, - Malbaratament”.

En aquesta ocasió, es tracta d’un TALLER D’ESFERIFICACIONS D’OLI que dues educadores realitzaran a partir de les 10.30h a la Cooperativa del Camp d’Aspa.

El taller d’ESFERIFICACIÓ D’OLI, te l’objectiu d’aprofitar l’oli que queda al fons de botes que no te actualment un ús culinari, per convertir-lo en esferes d’oli.

L’oabjectiu del taller es ensenyar com preparar la mescla, i posteriorment com poder elaborar les esferificacions de l’oli que ens queda al cul dels setrills, i que així evitarem llençar-lo i podem crear un nou complement als nostres menús.

Per fer aquest taller els educadors d’Ecostudi hauran rebut la recepta i formació de Gabriel Jové, prestigiós cuiner de les terres de Lleida, famós per la seva cuina creativa i de vanguardia, guanyador de diversos concursos de tapes fets a tot l’estat espanyol.

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

BLOG DE LA CAMPANYA

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM