Promocio-economica

Sebastià Ribes substitueix Manel Ezquerra a la vicepresidència 1a del Consell Comarcal del Segrià

30/05/2024
Sebastià Ribes pren el relleu de Manel Ezquerra a la vicepresidència 1a

Manel Ezquerra, fins ara vicepresident 1er del Consell Comarcal del Segrià, ha fet pública avui al Consell d’Alcaldies la seva renúncia al càrrec, perquè passarà a ser diputat del PSC al Parlament de Catalunya, després d’haver estat escollit segons el resultat de les eleccions del passat 12 de maig.

Ezquerra ha presentat escrit al Consell Comarcal i aquest tindrà efecte el 9 de juny, dia abans de la constitució del Parlament.

En substitució d’Ezquerra, ocuparà la vicepresidència 1a Sebastià Ribes, també del PSC i fins ara vicepresident 3er al Consell Comarcal.

El Ple del Consell Comarcal del Segrià signa el Manifest per Fomentar l’Activitat Econòmica als Polígons Industrials

19/04/2024
Aprovació del Manifest per unanimitat

El ple del Consell Comarcal del Segrià ha aprovat avui per unanimitat el Manifest per Fomentar l’Activitat Econòmica als Polígons Industrials de la Comarca del Segrià. El text, que ha estat consensuat per tots els partits polítics, es va anar elaborant en diverses reunions, les dues últimes a Torrefarrera i Alguaire, amb la participació activa dels municipis que disposen de sòl industrial i amb la col·laboració de tècnics del Consell Comarcal.

El projecte de la variant de Seròs tindrà l’aprovació definitiva aquest mes

10/04/2024
El tinent d’alcalde de Seròs, Albert Mòdol; el president David Masot; el subdirector de projectes de Territori, Pedro Malavia; el secretari general de Territori, Marc Sanglas; el director general d’Infrastructures de Mobilitat, David Prat; l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia; i el vicepresident Manel Ezquerra.

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident primer, Manel Ezquerra, han donat suport avui a l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia, a la reunió mantinguda a Barcelona amb el secretari general del departament de Territori, Marc Sanglas, i el director general d’Infrastructures de Mobilitat, David Prat.

Dinou municipis del Segrià i Les Garrigues rebran 5 milions d’euros més del Fons de Transició Nuclear

03/04/2024
Un moment de la reunió a Gandesa

Els Consells Comarcals del Segrià i Les Garrigues han aconseguit un segon pagament per part del Fons de Transició Nuclear, que aquest matí s’ha fet públic en la reunió convocada per l’òrgan de governança del Fons a Gandesa i que ha estat presidida pel secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos.

S’impulsa la nova Associació dels Espais Naturals de Ponent

14/03/2024
David Masot en un moment de la seva intervenció, amb Gerard Plaza

Els espais naturals de Ponent comptaran, a partir d’ara, amb una nova associació amb autonomia pròpia, per difondre i promoure els espais naturals que hi ha a Ponent, inclosos dins la Xarxa Natura 2000. Així es va donar a conéixer ahir al monestir d’Avinganya, a Seròs, en un acte en el qual va intervenir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ CULMINA EL PROCÉS PARTICIPATIU DEL PLA ESTRATÈGIC 2023-2027 I PREVEU ACABAR LA REDACCIÓ DEL PLA A FINALS DE JUNY

02/05/2023
Des del Consell es va una valoració positiva de la participació, del consens i de la feina que s’ha dut a terme

Des del Consell es va una valoració positiva de la participació, del consens i de la feina que s’ha dut a terme per tal de definir i concretar les línies mestres del futur de la comarca

Les actuacions referents a les infraestructures al servei de la ciutadania, a l’habitatge i als serveis de proximitat a les persones són les que més prioritzen els representants polítics

Pàgines

Subscriure a Promocio-economica