Promocio-economica

EL CONSELL COMARCAL CREARÀ LA MARCA ‘SEGRIÀ INDUSTRIAL’ COM A PRIMERA ACCIÓ PER DINAMITZAR L’ACTIVITAT ECONÒMICA DE LA COMARCA

26/01/2023
Josep Lluís Huguet ha presentat la creació de la marca 'Segrià Industrial'

Així s’ha anunciat aquest dijous davant del Consell de les Alcaldies en base a les dades de l’estudi ‘Diagnosi dels polígons d’activitat econòmica del Segrià’, amb l’objectiu de visualitzar i posar en valor la indústria existent a la comarca. 

El Consell Comarcal trasllada tot el suport al nou espai de cooperació entre els 12 municipis del Segrià Sud, presentat avui a la seu del Consell

02/12/2022
El nou projecte de cooperació arrenca amb la voluntat d'enfortir la col·laboració territorial i el desenvolupament local d'aquest territori singular.
  • El president David Masot ha manifestat el recolzament del Consell "per fer realitat els reptes amb els quals ens trobem"
  • El nou projecte de cooperació arrenca amb la voluntat d'enfortir la col·laboració territorial i el desenvolupament local d'aquest territori singular. Dotze municipis del Segrià Sud s'han adherit fins ara al projecte, que és el més gran creat fins ara entre ens locals a Ponent.


ACORD UNÀNIME ENTRE PROVÍNCIES PER RECLAMAR CONJUNTAMENT UNA SOLUCIÓ SOBRE L'AFECTACIÓ DE LES GELADES

11/04/2022

Amb la voluntat de fer front comú, representants de comarques de les províncies de Lleida, Saragossa i Osca afectades per les gelades de la setmana passada, han acordat reclamacions conjuntes que seran traslladades als respectius departaments provincials i governs autonòmics.

 

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ PROMOCIONA PER PRIMERA VEGADA LA COMARCA I ELS SEUS PRODUCTES AGROALIMENTARIS DE QUALITAT A LA FIRA ALIMENTÀRIA DE BARCELONA

04/04/2022
L'estand del Consell ha rebut la visita del president Pere Aragonés

L'estand del Consell acull cinc empreses segrianenques com a co-expositores sota la marca 'Terra de Ponent'

 

El Consell Comarcal del Segrià és present per primer cop a la Fira Alimentària 2022-Saló Internacional d'Alimentació, Begudes & Food Service, que s'ha inaugurat aquest dilluns al recinte de Gran Via de Barcelona, juntament amb un grup d'empreses de la comarca, que exposen els seus productes d'alta qualitat en aquest aparador internacional.

El Consell Comarcal del Segrià se suma a “Territori de Valor” per difondre els atractius turístics de la comarca

30/03/2022
Il·lustració de l'edició de la Noguera

El projecte, ja consolidat a la Noguera, amplia el seu territori amb sis municipis del Segrià nord.

“Territori de Valor” és un projecte coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord per difondre els atractius turístics del territori a través de materials dirigits a infants. Aquesta anualitat 2022 s’amplia el projecte per tal d’abraçar tot l’àmbit territorial del Consorci.

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ SERÀ PRESENT A ALIMENTÀRIA I OBRE UNA CONVOCATÒRIA PER INCORPORAR EN EL SEU ESTAND EMPRESES DE LA COMARCA

18/01/2022
 El cap de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià, Josep Lluís Huguet, i l'equip tècnic de l'àrea van visitar el Gastronòmic Fòrum, a Barcelona, el passat mes d'octubre, un certamen previ a la fira Alimentària.

Les empreses interessades han de ser del sector agroalimentari i poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de gener.

El Consell Comarcal del Segrià serà present per primer cop a la propera edició de la Fira Alimentària amb l'objectiu de promocionar la comarca i els seus productes agroalimentaris. A més, ha obert una convocatòria per a empreses agroalimentàries de la comarca que estiguin interessades a ocupar una part de l'estand del Consell i mostrar els seus productes.

Pàgines

Subscriure a Promocio-economica