Promocio-economica

ACORD UNÀNIME ENTRE PROVÍNCIES PER RECLAMAR CONJUNTAMENT UNA SOLUCIÓ SOBRE L'AFECTACIÓ DE LES GELADES

11/04/2022

Amb la voluntat de fer front comú, representants de comarques de les províncies de Lleida, Saragossa i Osca afectades per les gelades de la setmana passada, han acordat reclamacions conjuntes que seran traslladades als respectius departaments provincials i governs autonòmics.

 

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ PROMOCIONA PER PRIMERA VEGADA LA COMARCA I ELS SEUS PRODUCTES AGROALIMENTARIS DE QUALITAT A LA FIRA ALIMENTÀRIA DE BARCELONA

04/04/2022
L'estand del Consell ha rebut la visita del president Pere Aragonés

L'estand del Consell acull cinc empreses segrianenques com a co-expositores sota la marca 'Terra de Ponent'

 

El Consell Comarcal del Segrià és present per primer cop a la Fira Alimentària 2022-Saló Internacional d'Alimentació, Begudes & Food Service, que s'ha inaugurat aquest dilluns al recinte de Gran Via de Barcelona, juntament amb un grup d'empreses de la comarca, que exposen els seus productes d'alta qualitat en aquest aparador internacional.

El Consell Comarcal del Segrià se suma a “Territori de Valor” per difondre els atractius turístics de la comarca

30/03/2022
Il·lustració de l'edició de la Noguera

El projecte, ja consolidat a la Noguera, amplia el seu territori amb sis municipis del Segrià nord.

“Territori de Valor” és un projecte coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord per difondre els atractius turístics del territori a través de materials dirigits a infants. Aquesta anualitat 2022 s’amplia el projecte per tal d’abraçar tot l’àmbit territorial del Consorci.

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ SERÀ PRESENT A ALIMENTÀRIA I OBRE UNA CONVOCATÒRIA PER INCORPORAR EN EL SEU ESTAND EMPRESES DE LA COMARCA

18/01/2022
 El cap de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià, Josep Lluís Huguet, i l'equip tècnic de l'àrea van visitar el Gastronòmic Fòrum, a Barcelona, el passat mes d'octubre, un certamen previ a la fira Alimentària.

Les empreses interessades han de ser del sector agroalimentari i poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de gener.

El Consell Comarcal del Segrià serà present per primer cop a la propera edició de la Fira Alimentària amb l'objectiu de promocionar la comarca i els seus productes agroalimentaris. A més, ha obert una convocatòria per a empreses agroalimentàries de la comarca que estiguin interessades a ocupar una part de l'estand del Consell i mostrar els seus productes.

El Segrià, protagonista a la 67a Fira de Sant Miquel en el Dia de la Comarca

01/10/2021
L’estand del Consell del Segrià mostra fins diumenge els principals productes agroalimentaris i turístics de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Segrià ha refermat el compromís del Consell amb els veïns i veïnes, les empreses i els Ajuntaments del Segrià per seguir amb la recuperació econòmica.

L’estand del Consell del Segrià mostra fins diumenge els principals productes agroalimentaris i turístics de la comarca.

Pàgines

Subscriure a Promocio-economica