Turisme

Inscripció oberta als Seminaris d'Innovació i Creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli

28/06/2018

Des del mes de gener, s'està treballant en el Projecte Innovador de la "Potenciació de la cadena de valor de l'oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, impulsat pels Consells Comarcals del Segrià i de les Garrigues. Acabada la fase de diagnosi s'inicia la fase formativa i d'assessorament per a persones emprenedores i empreses vinculades a la cadena de valor de l'oli que contempla el projecte innovador; els "seminaris d'innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli".

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià presenta onze paquets turístics a la comarca

21/06/2018

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha organitzat la trobada anual per fer balanç sobre el projecte de microconsultoria liderat pel patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a les Terres de Lleida. Aquest projecte consta de la fase d'estructuració i generació de nous paquets turístics combinats. Un total d'onze paquets turístics, transcorren pel Segrià, una xifra que augmenta any rere any.

"Benvinguts a pagès" al Segrià tanca amb una participació de més de 1.500 visitants

11/06/2018

La 3a edició del Benvinguts a pagès celebrada el cap de setmana del 9 i 10 de juny ha tancat amb un gran èxit de participació. L'oferta del Benvinguts a Pagès al Segrià 2018, comptava amb 9 explotacions agràries, 6 restaurants, 2 allotjaments i un parell de propostes complementàries a Almacelles i Torrebesses. Un total de 1.500 persones han pres part en alguna de les visites guiades a les explotacions o en alguna de les activitats complementàries i 81 menús han estat els servits en el sí del projecte del Benvinguts a pagès.

Presentació de la fase de Diagnosi del Projecte Innovador "La cadena de valor de l'oli i les seves potencialitats"

05/06/2018

El Consell Comarcal del Segrià participa en el projecte innovador "La cadena de valor de l'oli i les seves potencialitats de creació de negoci a la comarca de les Garrigues i el Segrià Sec". Aquest projecte compta amb la coordinació del Consell Comarcal de les Garrigues i amb el suport del SOC. La voluntat és analitzar el sector de l'oli i elaborar propostes de futur que ens ajudin a promocionar econòmicament aquestes comarques que tenen l'oli d'oliva verge extra com a producte estrella.

Dia: el dimarts 5 de juny, 18h - 20h

El Segrià torna a participar en una nova edició del “Benvinguts a pagès”

09/06/2018

El cap de setmana del 9 i 10 de juny se celebra la 3a edició del Benvinguts a pagès, una proposta de portes obertes a les explotacions agràries de tot Catalunya. El Segrià, com a comarca molt vinculada a l’agricultura i amb un sector agroalimentari punter, participa de forma molta activa en aquest projecte.

Facebook turisme

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià participa en el projecte "Aliments del Territori i Tu"

18/04/2018

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià ha participat de forma activa en el projecte "Aliments del Territori i Tu" engegat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. Aquest projecte pretén visibilitzar i promocionar el producte agroalimentari lleidatà en fires i a través d'APP per mòbils.

Pàgines

Subscriure a Turisme