Inauguració de la 13a edició del cicle cultural SEGRIÀ CORALS en commemoració del 150è aniversari del naixament de Granados

La inauguració del 13è cicle de cant coral SEGRIÀ CORALS tindrà lloc aquest diumenge, 23 d’abril, a l’església parroquial d’Aspa i comptarà amb els concert de les corals Campanes al Vol, dels Alamús, Sant Bartomeu d’Alpicat, i el conjunt de veus Cordeveus, de Corbins.

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón   presidirà la inauguració d’una nova edició del cicle de cant coral, que enguany tanca el cicle bianual dedicat al reconeixement del mestre compositor Enric Granados en l’any que es commemora el c150 anys del seu naixement

Durant aquesta edició, s'ha incrementat el nombre de concerts en 5, sent un total de 15 actuacions per tota la comarca. El cicle, que s’inicia a Aspa aquest diumenge, seguirà durant el mes de maig i juny a Massalcoreig, Alcoletge, Torres de Segre i Torrefarrera. A partir de setembre, els concerts tindran lloc a Aitona, Vilanova de la Barca, Gimenells, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida, Llardecans, Alfarràs, Alguaire, Sudanell i Soses.

El total d’entitats, provinents de tota la comarca, que participen en la roda de corals són 19: Coral Alzina d’Alcarràs, Bell Camp d’Alguaire, Campanes al Vol dels Alamús, Clamor de Soses, Clavellina de Torrefarrera, Cor Etosca d’Aitona, El Roser de Massalcoreig, Flor d’Espígol de Rosselló, Coral de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, La Lira de Torres de Segre, Montserratina de Raimat, Petit Cor Cantàtor de Torrefarrera, La Primavera artesenca d’Artesa de Lleida, Santa Àgata d’Alfarràs, Sant Bartomeu d’Alpicat, La Palometa de Puigverd de Lleida i Vila Vella de Sudanell.  En aquesta edició s’afegeixen la Coral Veus Unides i Veus del roser, d’Almacelles.

El circuit de cant coral Segrià Corals compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i dels ajuntaments de la comarca.

La programació del cicle es pot consultar al lloc del Consell Comarcal del Segrià www.segria.cat i a través de les xarxes socials facebook i twitter de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Adjunts: