PREMI D'IL·LUSTRACIÓ DEL SEGRIÀ

 

El Ple del Consell Comarcal del Segrià, en sessió ordinària de 7 d’agost de 2020, va aprovar les Bases per a la concessió de premis d’Il·lustració del Consell Comarcal del Segrià. Desprès de l'èxit de la primera convocatòria, el premi continua sumant edicions amb els següents objectius:

  • Premiar i donar a conèixer la il·lustració en totes les seves àrees d’aplicació.
  • Fomentar els valors de la il·lustració com a mitjà expressiu i eina de comunicació.
  • Donar visibilitat als autors i autores de la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent.
  • Descobrir nous talents en l’art de la il·lustració entre el col·lectiu juvenil.

En el moment de presentar-se al concurs, cal seleccionar la categoria en funció al criteri següent:

  • Categoria absoluta: oberta a totes les persones que en el dia de finiment de la convocatòria hagin complert 25 anys.
  • Categoria jove: exclusiva per a persones joves de 16 a 24 anys d’edat. Les persones que optin per aquesta categoria no han d’haver complert els 25 anys en el dia que finalitza la convocatòria

Als documents adjunts podeu consultar les bases, la convocatòria i el text amb el qual han d'inspirar-se les il·lustracions, corresponents a la convocatòria vigent. Per participar cal omplir el full d'inscripció i l'autorització de menors (si és el cas) adjunts.

En la convocatòria de l'any 2023, corresponent al IV Premi d'Il·lustració del Segrià, el termini d'inscripció acaba el 24 de novembre. La temàtica d'aquesta edició gira al voltant del poema “Joc de daus” del llibre Atresorat silenci, de l’autor Josep Vallvedú.