Notícies

Versió per a imprimirPDF version
21/02/2020

Les obres guanyadores de la XVIé  Premi de Fotografia i el 4rt Premi escolar del Consell Comarcal, juntament amb una selecció d'obres destacades, conformen la Mostra Fotogràfica  "Els valors del Segrià" que itinerarà per diferents municipis del #Segrià al llarg de l'any.

Dins de la programació de les Jornades Culturals Torres de Segre donarà el tret de sortida a la Mostra,el diumenge 22 de febrer a les 11 h a la sala d'exposicions del mateix municipi  i es podrà veure fins al 3 de març amb entrada lliure

18/02/2020

Com ja és tradicional, les fotografies guanyadores i finalistes del Premi Fotogràfic del Consell Comarcal conformen la mostra fotogràfica "Els Valors del Segrià". L'exposició és una selecció de 16 fotografies de la categoria absoluta i escolar de la 15à edició del premi, que fan un recorregut per diferents racons de la comarca des de la mirada pròpia i personal dels seus autors i autores. L'objectiu de la mostra és posar de relleu els valors del Segrià com a terra estimada per la seva gent i contribuir al seu coneixement, promoció i desenvolupament,  a través de l'art fotogràfic

11/02/2020

La 16a edició del cicle Segrià Corals que impulsa l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià programarà concerts corals en una quinzena de municipis del Segrià i comptarà amb una vintena de corals.

27/01/2020

L'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià organitza la setena edició del Premi de Relats Curts “Històries Vives del Segrià”, un certamen que pretén impulsar la comarca mitjançant la narrativa.

10/01/2020

Com ja és tradicional, les fotografies guanyadores i finalistes del Premi Fotogràfic del Consell Comacal conformen la MOSTRA FOTOGRÀFICA  "Els Valors del Segrià".

L'exposició és una selecció de 15 fotografies de la categoria absoluta seleccionades pel jurat amb aquesta finalitat. Aquest any s'afegeixen a la mostra, les dues imatges guanyadores de la  categoria escolar.

Pàgines