Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Al final del concert les corals van oferir un cant comú
08/06/2022

Un centenar de persones van gaudir el passat cap de setmana del tercer concert del cicle Segrià Corals a l'Església de la Mare de Déu de la Mercè d'Almacelles. Hi van participar els i les cantaires de la Coral local Estels d'ACDA, la Coral Bell Camp d'Alguaire i la Coral Montserratina de Raimat.

Al final del concert, com és habitual, les tres corals van unir les seves veus per oferir un cant comú, aquest any dedicat al centenari del Cançoner Popular català.

El jurat es reunir en format mixt presencial-virtual
08/06/2022

Montse Milan rep l’accèssit amb ‘Merceria Carme’, ambientada al carrer Major de Lleida durant les restriccions per la pandèmia. 

El concert es va fer a l'església de Torres de Segre
30/05/2022

Aquest diumenge va tenir lloc a l'església de la Mare de Déu de l'Assumpció de Torres de Segre el segon concert del 16è cicle Segrià Corals, organitzat per l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la col·laboració dels ajuntaments adherits.

Pubillatge del Segrià 2022 amb les autoritats
28/05/2022

Aina Ponte i Anna Tomás van ser elegides com a Primera i Segona Dama d’Honor, respectivament

La diada va incloure les proves dels aspirants, el seguici i l’acte de proclamació, tot plegat amb més de 200 assistents, 68 dels quals membres del pubillatge de Catalunya

L’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià i l’Ajuntament d’Alguaire van ser a capdavant de l’organització amb la col·laboració de Foment de les Tradicions Catalanes i de l’IEI

Cartell de l'exposició del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià.
24/05/2022

La mostra es pot visitar des d’aquest dilluns a la Sala de la Llar de Jubilats i inclou les creacions guanyadores i finalistes d’aquest certamen organitzat pel Consell Comarcal

La Sala de la Llar de Jubilats de Puigverd de Lleida acull, des d’aquest dilluns, l'exposició itinerant corresponent al 2n Premi d'Il·lustració del Segrià.

Pàgines