Notícies

24/11/2017

Segrià coral arriba al municipi de Vilanova de la Barca en l'últim concert del cicle Segrià Corals

Les corals que participaran del concert són: coral Flor d'espígol, de Rosselló; coral Bell Camp d'Alguaire i coral Veus Unides d'Almacelles

El lloc escollit és l'Esglèsia parroquial Nostra senyora de l'Assumpció

Cada coral presentarà el seu repertori propid'una durada aproximada de 20 minuts. En acabar les corals cantaran dos cants comuns Tot Canta al món, de Josep Lluis Guzmàn i Antic i l'himme Els Segadors.

Tots i totes convidats!

20/11/2017

El Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments de la comarca, impulsa el cicle “Segrià Corals” que enguany tanca l’adhesió a  Enric  Granados. L’homenatge ha tingut una durada de dos anys i ha passat per 30 municipis amb la celebració  de 25 concerts per tota la comarca.

19/11/2017

Segrià coral arriba al municipi de Soses per oferir el penúltim concert de cant coral de la comarca del Segrià.

Les corals que duran a terme la cantada seran: el cor Etosca, d'Aitona,el conjunt de veus Cordeveus, de Corbins i la coral anfitriona, Clamor de Soses

Diumenge 19 de novembre a les 18 h a l'Esglèsia parroquial de Sant Llorenç

El concert es obert a tothom i gratuït.

12/11/2017

El circuit de teatre amateur del Segrià, "Vesprades Teatrals", continua el seu iitinerari i fa parda al municipi d'Alcoletge

Al pavelló municipal, a les 18.30 h de la tarda, podreu gaudir de la comèdia L'Hospital tranquil, a càrrec de lo tReato, grup de teatre Bell-Camp, d'Alguaire.

L'entrada és gratuïta i l'obra apta per a tots els públics

Us esperem a tots i a totes!

Més info: www.segria.cat

10/11/2017

El circuit de teatre amateur del Segrià, "Vesprades Teatrals", continua el seu iitinerari i fa parda al municipi d'Aspa.

El grup de teatre encarregat de la posada en escena de la segona Vesprada serà A4Forques, joves del municipi d'ALcoletge.

Pàgines