Consell Comarcal del Segrià


Consell Comarcal Totes les administracions
Impulsat per AOC

Seu electrònica

El Segrià endega la 13ª edció de les Vesprades Teatrals

dissabte, 5 novembre, 2016 - 18:00 a diumenge, 18 desembre, 2016 - 19:00
Vesprades Teatrals

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb la Diputació de Lleida, a traves de l'Institut d'Estudis Il·lerdencs, i els ajuntaments de la Comarca, impulsa una nova edició del circuit de teatre amateur del Segrià, Vesprades Teatrals.

Les Vesprades teatrals, que és el nom  que defineix el cicle,  arriba enguany  a la seva tretzena edició. Amb l'objectiu de fomentar el teatre amateur de la comarca del Segrià i estimular la mobilitat  de les entitats, la proposta teatral pretén dinamitzar els grups de teatre existents i estimular-ne la creació participants mitjançant la seva promoció i recolzament.

En aquesta tretzena edició el calendari d'actuacions s'amplia i passa pels municipis de: Artesa de Lleida (5 de novembre),  Benavent del Segrià ( 12 de novembre), Vilanova de lla Barca (19 de Novembre), Alcoletge (10 de desembre)  i Aspa (18 de desembre).

Enguany els grups de teatre que participaran en el circuit són: Grup de teatro Lo Acudit d'Alfarràs, La Barca Teatre de Vilanova de la Barca, Grup de teatre Arca d'Almacelles i l'Associació Lo tReat, Grup de Teatre Bell-Camp d'Alguaire.

Podeu consultar la programació al document adjunt.