FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Centre de Tractament de Residus Municipals del Segrià

CRTMS

El CTRMS es troba ubicat al terme municipal de Montoliu de Lleida. Dins del Centre hi ha diferents instal·lacions per al tractament de residus municipals. Les instal·lacions més important són la Planta de Compostatge, el Dipòsit Controlat i la Deixalleria.

Al CTRMS s’hi tracten únicament residus municipals i assimilables a municipals. Els residus provenen de la comarca del Segrià i en el cas dels residus orgànics també d’algunes comarques limítrofes com les Garrigues i el Pla d’Urgell.

El CTRMS va ser inaugurat a l’any 2.000, actualment s’hi tracten més de 70.000 tones sumant les dos instal·lacions principals.