Notícies

Versió per a imprimir
07/03/2024

Lo Casino d'Alcarràs acull fins el 10 de març l'exposició "Trencant fronteres internes", un recull de fotografies que són testimoni de la vida de 19 dones temporeres a Lleida. 

L'autora, Marina Pifarré (a la dreta), amb un grup de dones assistents a la presentació de "Dones silenciades"
07/03/2024

El SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Segrià va organitzar ahir la presentació del llibre "Dones silenciades" de Marina Pifarré a la Biblioteca municipal d'Alcarràs. L'acte es va fer en col·laboració amb l'Associació de Dones del municipi i va resultar un èxit tant per la convocatòria com pels temes de conversa que van sorgir. Va resultar ser un bon punt de començament del 8M, Dia Internacional de les Dones. 

Imatge del cartell
12/05/2023

La mostra és una iniciativa del Consell Comarcal a través del SIAD Segrià i té com a objectiu homenatjar les dones rurals, recuperant una part invisibilitzada del treball realitzat per les dones, i donar a conèixer els espais de bugada de la comarca. 

Fulletons informatius dels serveis que ofereix el SIAD
07/02/2023

Les atencions a víctimes per violència masclista van ser 101, una dada idèntica a la de l’any anterior, però en tots dos casos pel damunt del centenar.

S'ha desplegat la lona amb el llaç lila a la façana del Consell
25/11/2022

El Consell Comarcal del Segrià s’ha adherit aquest divendres a la celebració del 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, una diada que ha viscut el seu acte central institucional a la plaça Paeria de Lleida.

Pàgines