Notícies

Versió per a imprimirPDF version
05/12/2019

El dia 5 de desembre, amb motiu del Dia internacional del voluntariat, la població de Maials ha acollit un taller per promoure l'acció voluntària i reconèixer la tasca que les entitats locals porten a terme en tots els àmbits.

Aquest taller, organitzat des del Punt de voluntariat comarcal, ha estat desenvolupat pel coach  i formador David Jorba, que ha transmés a les persones assistents la importància de les relacions socials, la participació i el "donar-se" a les demés persones com a claus per assolir un millor benestar emocional.

05/12/2019

El 1985 l'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre es celebrés el Dia internacional del voluntariat, per donar visibilitat i reconeixement a la tasca que tantes i tantes persones fan diàriament en molts àmbits, especialment el social.

Des del Punt de voluntariat comarcal del Segrià volem agrair un cop més a les entitats i les persones voluntàries la gran tasca que porten a terme.

MOLTES GRÀCIES!!!

19/11/2019

Els Bancs d'aliments de Catalunya organitzen un cop més El gran recapte, una iniciativa carregada de solidaritat que es portarà a terme els propers 22 i 23 de novembre.

Calen moltes persones voluntàries per fer realitat aquesta acció, i des del Punt de voluntariat comarcal del Consell Comarcal del Segrià us animem a participar-hi.

 

11/10/2019

Des del Punt de voluntariat del Consell Comarcal del Segrià us fem arribar una crida de voluntariat molt i molt especial: Pallapupas busca persones que vulguin col·laborar en una campanya solidària per seguir omplint de somriures els hospitals. 

Entreu en l'adreça web que trobareu a la crida i llegiu més sobre la iniciativa... segur que us encantarà! 

Us animem a participar-hi!

 

13/09/2019

Una de les funcions del Punt de Voluntariat del Segrià és ajudar a les entitats del territori a difondre les seves crides per incorporar voluntariat.

L'ajuda dels voluntaris i de les voluntàries és imprescindible per desenvolupar projectes en benefici de tothom.

En aquest cas, des de Sant Joan de Déu ens arriba una petició de crida per poder incorporar persones que vulguin col·laborar en projectes de suport i acompanyament.

Esperem que la seva crida tingui força èxit!

 

 

 

Pàgines