FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
07/04/2020
En motiu de la situació especial que estan vivint els treballadors dels serveis de recollida, i per tal d'agrair el seu esforç en aquests dies que la realització de la feina rutinària resulta més complexa i arriscada, el Consell Comarcal proposa als ajuntaments de la comarca i als seus veïns i veïnes una campanya per poder fer arribar missatges d'agraïment i suport a aquests treballadors.

Per això es demana fer difusió de la campanya publicant el cartell a les xarxes socials i als ebandos de cada municipi amb l'etiqueta #Gràciesxrecollir.

06/04/2020

El Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració dels municipis, ha començat a distribuir les targetes moneder dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) que corresponen a l'àpat de berenar, amb l'objectiu de donar resposta als infants en risc i a les seves famílies, 116 a tota la comarca.

05/04/2020

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), està impulsant la campanya “Establiment segur contra la violència masclista” entre els municipis de la comarca amb l'objectiu d'identificar públicament espais segurs per a les dones víctimes de violència masclista.

01/04/2020

El Consell Comarcal del Segrià donarà 4.000 euros al Banc d'Aliments de Lleida com a resposta a la crida que l'entitat ha fet en les últimes hores davant la necessitat de més donatius econòmics i voluntaris per garantir el subministrament d'aliments a persones vulnerables.

Pàgines