AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
29/04/2020

El Consell Comarcal del Segrià obrirà l'Entitat de Registre idCat a partir del proper dilluns, 4 de maig, per tal que la ciutadania pugui dur a terme l’acreditació presencial obligatòria per obtenir aquest certificat digital.

27/04/2020

També obrim nous perfils a eBando i Instagram

 

26/04/2020
El 26 d'abril és el Dia de la Visibilitat Lèsbica, que aquest any se celebra amb el lema "Love is love".
 
23/04/2020

Enguany, arran de la pandèmia del coronavirus, no podrem festejar la diada deSant Jordi com ho havíem fet tradicionalment, passejant pels carrers, a vessar de roses i llibres. Malgrat els efectes negatius d’aquesta situació, en què tots i totes ens trobem, hem de ser capaços de descobrir una altra manera de gaudir aquest dia, amb nosaltres mateixos i amb tot el que ens envolta, ja que no sempre podem decidir quines coses ens passen, però sí de quina manera les enfrontem.

Per això us desitgem un feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

El vicepresident del Consell Comarcal del Segrià i cap de l'àrea de Serveis Socials, Toni Bosch, entrega el material de protecció a l'alcaldessa de Massalcoreig, Montse Jové
16/04/2020

El Consell Comarcal del Segrià ha començat a distribuir entre els ajuntaments de la comarca aquest dijous el material de protecció del SARS-COV-2 que ha comprat la Diputació de Lleida. En total, es reparteixen 13.100 mascaretes i 200 ulleres entre els 37 municipis del Segrià (Lleida a part), segons el nombre d'habitants de cada municipi i garantint-ne un mínim d'unitats.

Pàgines