Acte institucional i pòetic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El Consell Comarcal del Segrià ha acollit aquest dijous un acte institucional i poètic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebrara oficialment el proper 25 de novembre.

L'acte, organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), s'ha iniciat amb la salutació del president del Consell Comarcal, David Masot, i s'ha clos amb la lectura del manifest unitari del 25N, a càrrec de la vicepresidenta Teresa Malla. Tots dos han destacat la necessitat de visibilitzar i erradicar la violència contra les dones.

D'altra banda, les persones assistents han pogut gaudir de l'espectacle poètic “La Boca Descosida”, de la rapsoda Alba Mascarell, un recorregut per la poesia i la prosa poètica d’escriptores catalanes i d’arreu del món, dels segles XX i XXI.

El proper dilluns, 25 de novembre, el Consell Comarcal també participarà a l'acte oficial de commemoració el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, a les 12 del migdia, que aquest any es farà a la plaça de la Paeria.