AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Acte institucional i pòetic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El Consell Comarcal del Segrià ha acollit aquest dijous un acte institucional i poètic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebrara oficialment el proper 25 de novembre.

L'acte, organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), s'ha iniciat amb la salutació del president del Consell Comarcal, David Masot, i s'ha clos amb la lectura del manifest unitari del 25N, a càrrec de la vicepresidenta Teresa Malla. Tots dos han destacat la necessitat de visibilitzar i erradicar la violència contra les dones.

D'altra banda, les persones assistents han pogut gaudir de l'espectacle poètic “La Boca Descosida”, de la rapsoda Alba Mascarell, un recorregut per la poesia i la prosa poètica d’escriptores catalanes i d’arreu del món, dels segles XX i XXI.

El proper dilluns, 25 de novembre, el Consell Comarcal també participarà a l'acte oficial de commemoració el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, a les 12 del migdia, que aquest any es farà a la plaça de la Paeria.