ESCENARIS SINGULARS - patrimoni, arts escèniques i gastronomia del territori -

‘Escenaris singulars’ és un projecte del Consell Comarcal del Segrià que fusiona propostes culturals amb espais patrimonials i gastronomia local i que va néixer l'any 2021.

L'objectiu és desenvolupar accions que contribueixin a difondre el patrimoni arquitectònic, la diversitat cultural i gastronòmica comarcal, amb la programació de propostes de diverses arts escèniques en espais que són bens culturals d’interès local o nacional, acompanyades de degustacions de productes locals i del territori.

D’aquesta manera, es vol apropar i donar a conèixer als participants en l’activitat una arquitectura rica i amb valor històric i també espectacles diversos que ofereixen a l’acció un caràcter dinàmic i més atractiu, alhora que es dona un impuls a artistes del territori i es promouen productes gastronòmics de quilòmetre 0.

‘Escenaris singulars’ compta amb el suport de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i els ajuntaments del Segrià.

Els ajuntaments interessats en adherir-se en la IVa edició de la iniciativa poden presentar les sol·licituds fins el proper 16 de maig (inclòs).