“EN BUSCA DE LA PAU”, NOVA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A LA SEU DEL CONSELL COMARCAL

La Sra. M José Invernon, presidenta del Consell Comarcal del Segrià va rebre als protagonistes de la nova mostra fotogràfica que es podrà veure a la seu de l’ens comarcal fins al 15 de juny.

El  Consell Comarcal acoll una nova proposta fotogràfica  sota el nom , En busca de la pau  . Es tracta d'un recull   de 13 imatges realitzades per estudiants de 1er del CFGM de vídeo, discjòquei i so, de l’Institut Caparrella i,  que  s’inclou dins del programa d’educació per a la cooperació :  Implica’t , en el que hi participa el centre formatiu.

En aquest treball cada alumne  ha volgut reflectir moments de tranquil·litat a partir d’una fotografia d’autoretrat i un paisatge escollit al voltant de la temàtica de la  pau i serenor personal.

Els alumnes que han exposat són: Alex Sanz, Joel Malgrat, Daniel Fuentes, Joan Bayo, Andrea Denisa, Alex M, Ferran Pedros, Roger Serra, Marc Lloret, Bernat MArquez, Marçal Cubells, Ajn M, dinamitzat per la porfessora, Ia Llavall

Amb la nova exposició es dona continuïtat al nou projecte engegat per l’Àrea de Cultura que té com a objectiu promoure i difondre els treballs d’estudiants, així com de futurs talents fotogràfics que es fan lloc en el món de  l’escena audiovisual.

Conjuntament amb el Premi de Fotografia, que anualment es convoca des de la institució, la exposició vol esdevenir una finestra per a divulgar la cultura juvenil associada a l’àmbit de la imatge.

Els joves artistes que vulguin fer ús de l’espai, es poden adreçar a : cultura@segria.cat