FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

ALUMNES DE L’INS CAPARRELLA EXPOSEN ELS SEUS TREBALLS FOTOGRÀFICS A LA SEU DEL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ

La recepció del Consell Comarcal exhibeix fins el 7 de març el treball de dotze alumnes del CFGS d’Il·luminació, Captació i Tractament de la Imatge del Institut Caparrella, de Lleida: Armand Macián; Laura Monsalve; Pau Pascual; Dària Skarzynska; Sara Molina: Albert Lorente; Eric Fischer; Albert Samara; Gui Tubella; Alberto Pierna i Lara Otero.

La mostra consta d’una  selecció de treballs  realitzats en el mòdul de fotografia de retrat o els joves artistes han treballat diferents tècniques vinculades a la il·luminació aprenent la importància de la llum, la foscor i les ombres.  Totes les imatges han estat realitzades en estudi fotogràfic i càmera reflex i es podrà visitar de 8 h a 15 h.

Amb la nova exposició es dona continuïtat al projecte engegat per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, que té com objectiu promoure i difondre els treballs d’estudiants, així com de futurs talents fotogràfics que es fan lloc en el món de  l’escena audiovisual.

Conjuntament amb el Premi de Fotografia, que anualment es convoca des de la institució, l'exposició vol esdevenir una finestra per a divulgar la cultura juvenil associada a l’àmbit de la imatge.

La col·laboració entre el Consell Comarcal i l’Institut continuarà amb altres exposicions de joves emergents que aniran tenint lloc al llarg del 2020.