Notícies

Versió per a imprimirPDF version
21/01/2021

El Consell Comarcal del Segrià publica una nova convocatòria del Concurs de Relats Curts, sota la temàtica Històries Vives del Segrià. El guardó fixa una dotació econòmica de 650 euros per a l’obra guanyadora i un accèssits de 250 euros.

28/12/2020

Gran participació en aquesta primera edició, amb gairebé 40 obres

 

La primera edició del Premi d'Il·lustració del Segrià ja té veredicte: Eugènia Gonzàlez Mayer ha guanyat en la categoria absoluta amb la il·lustració "Una vegada niu" i Cèsar Rodríguez Salazar, en la categoria jove (de 16 a 24 anys) amb "Llar de naufragis".

21/12/2020

El local social de Gimenells va acollir aquest cap de setmana l’última actuació del 2020 del cicle de teatre amateur Vesprades Teatrals, que impulsa l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià amb l’objectiu d’apropar el teatre a tot el territori.

En aquesta ocasió, el grup Agropecuària va representar "La Rambla de les floristes", un clàssic de Josep Maria de Segarra, amb entrada gratuïta i totes les mesures de prevenció per la Covid-19.

14/12/2020

Malgrat les restriccions derivades de la crisi sanitària, les Vesprades Teatrals han recorregut els municipis del Segrià apropant el teatre amateur als seus veïns i veïnes amb l'objectius de facilitar la mobilitar a les agrupacions amateurs de la comarca,  i apropar el teatre a tot el territori del Segrià.

Pàgines