Cloenda dels 10 anys del cicle Segrià Corals amb l'actuació de la formació lleidatana Veus.kat

El concert de Veus.kat posa el colofó final a la desena edició del cicle comarcal de cant coral Segrià Corals. El passat dissabte, 13 de desembre el pavelló de Torres de Segre va acollir l'acte de cloenda dels 10 anys del cicle, acollint prop de 450 persones. 

Aquest darrer cicle ha estat composat per més de 10 concert programats, a més de la cloenda  i hi han participat una vintena de corals. Els concerts han comptat amb una càlida acollida per part dels ajuntaments de la comarca i un gran èxit de públic. La inauguració dels quals es va celebrar el passat 21 de setembre a Alpicat, i que, de forma itinerant, s’ha anat portant a terme en diferents poblacions del Segrià, fins al mes de novembre.

Cada any s’homenatja a una figura representativa del món coral de la comarca i enguany s’ha escollit distingir la figura de les directores i directors de les corals participants al cicle. 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al finançament de l’IEI i dels ajuntaments dels municipis adherits.

La conducció de l’acte ha estat a càrrec de dos joves del municipi de Torres de Segre i ha comptat amb l’assistència de més de 450 persones.