Concert de cloenda dels 10 anys del cicle Segrià Corals 2014

L’acte, que tindrà lloc aquest dissabte, 13 a Torres de Segre, comptarà amb l’actuació de la formació lleidatana Veus.kat

El Consell Comarcal del Segrià organitza des de fa 10 anys el cicle de cant coral Segrià Corals. Aquest cicle va néixer amb la voluntat de proporcionar suport i recolzament a les entitats corals de la comarca.

La programació d’aquesta activitat ha comptat amb una sèrie de concerts, la inauguració dels quals es va celebrar el passat 21 de setembre a Alpicat, i que, de forma itinerant, s’ha anat portant a terme en diferents poblacions del Segrià, fins al mes de novembre.

Cada any s’homenatja a una figura representativa del món coral de la comarca i enguany s’ha escollit distingir la figura de les directores i directors de les corals participants al cicle. El concert que tancarà l’edició d’enguany se celebrarà aquest dissabte, 13 de desembre al Pavelló de Torres de Segre.

Val a dir que aquest Cicle ha estat composat per més de 10 concert programats, a més de la cloenda del proper dissabte i hi han participat una vintena de corals. Els concerts han comptat amb una càlida acollida per part dels ajuntaments de la comarca i un gran èxit de públic.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al finançament de l’IEI i dels ajuntaments dels municipis adherits.

La conducció de l’acte serà a càrrec de dos joves del municipi de Torres de Segre