EL NOU PUBIILLATGE DEL SEGRIÀ VISITA LA SEU DEL CONSELL COMARCAL

Marcel Barberà, de Torres de Segre i Maria Mercè López, d’Aitona van ser proclamats el passat 2 de juny a Almacelles el nou Hereu i Pubilla Comarcals del Segrià, juntament amb els cabalers i dames: Pau Albir, de Rosselló; Marcel Bethanour, de Puigverd de Lleida; Nerea Moreno, de la Portella i Laura Daurell, d’Almacelles.

La presidenta en funcions, Mª José Invernón, va oferir una recepció al nou pubillatge  on va tenir lloc el lliurament de pins amb l’escut de la institució. Els pins són elements  d’intercanvi amb altres pubilles i hereus de diferents territoris. Al seu torn, la presidenta va aprofitar l’avinentesa per explicar als joves les funcions, competències i serveis de l’entitat local.

El sis joves  esdevindran ambaixadors del Segrià  i s’encarregaran durant un any de difondre la cultura i les tradicions pròpies de la comarca arreu  del país, participant en festes del pubillatge i esdeveniments culturals importants de Catalunya i del Segrià.

El primer acte comarcal al qual participaran serà la inauguració del  XV volta comarcal Sardanes a la Fresca, acompanyant els més de 300 balladors que s’apleguen a la plaça. La ballada tindrà lloc a Alcarràs , el divendres 5 de juliol a les 10 del vespre.