El premi de fotografia del Consell Comarcal del Segrià “Els Valors del Segrià” recau a dos autors d’Alcarràs

Jurat del Premi de Fotografia 2014

El President del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré, juntament amb la coordinadora de Joventut a Lleida, Anna Feliu han fet entrega, aquest dijous, dels Premis de fotografia 2014 corresponents a les categories absoluta i jove. Pel que fa a la categoria absoluta, el primer premi dotat amb 600 euros, ha recaigut en la fotografia “Els valors del Segrià”, de Fèlix Serrablo Camarasa. El segon premi, valorat amb 300 euros és per al també veí d’Alcarràs, Jaume Charles Bernis per la fotografia “A punt per la collita”. En la categoria jove s’ha donat un tercer premi, valorat amb 100 euros a Judith Marta Vidal Pérez, per la fotografia “Segrià, terra viva”. Anotar també la menció especial del jurat a la fotografia “Riquesa natural”, de Noemí León i Martí.

El jurat, format pels professionals del món de la fotografia: David Besora, David del Val, Xavier Goñi, juntament amb la presidenta de la comissió de cultura del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernon i els tècnics de l’ens comarcal David Lesan i Maria Domènech ha deliberat entre més de 30 fotografies originals i inèdites sobre els valors de la comarca del Segrià.

Les fotografies premiades formen part d’una col·lecció de deu fotografies que es podrà visitar a la recepció del Consell Comarcal del Segrià fins el dia 10 de gener de 2015.