FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

NOU MUNICIPIS DE LA COMARCA ACOLLIRAN LA MOSTRA FOTOGRÀFICA "ELS VALORS DEL SEGRIÀ"

Com ja és tradicional, les fotografies guanyadores i finalistes del Premi Fotogràfic del Consell Comarcal conformen la mostra fotogràfica "Els Valors del Segrià". L'exposició és una selecció de 16 fotografies de la categoria absoluta i escolar de la 15à edició del premi, que fan un recorregut per diferents racons de la comarca des de la mirada pròpia i personal dels seus autors i autores. L'objectiu de la mostra és posar de relleu els valors del Segrià com a terra estimada per la seva gent i contribuir al seu coneixement, promoció i desenvolupament,  a través de l'art fotogràfic

La gran acceptació que té la iniciativa, de caràcter itinerant, fa que cada any siguin més municipis els que sol·liciten l'exposició per tal de mostrar-la en els seus equipaments culturals. En aquesta edició s'han sumat al projecte 9 municipis de la comarca i el termini resta obert per a continuar rebent adhesions al llarg de l'any.

En l'edició 2019 el guanyador va ser Josep Maria Prada,  aficionat de la fotografia i natural de Torres de Segre. És per aquest motiu, que el municipi  segriaguenc ha volgut acollir la inaguració de la Mostra dins la programació de les seves Jornades culturals, que tindrà lloc el diumenge 23 de febrer a les 11 h a la sala d'exposicions.

Al llarg del 2020 el recull d'obres  fan parada a: Torres de Segre, Corbins, Aspa, Artesa de Lleida, Gimenells, Alfès, Alcoletge, Puigverd de Lleida i Els Alamus.

El calendari és el seguent

TORRES DE SEGRE

Del 21 de febrer al 3 de març

Lloc: Sala d’exposicions

Horari: Caps de setmana

 

CORBINS

Del 6 de març al 23 de març

Lloc: Biblioteca de Corbins

Horari: de 16 h a 20 h de dilluns a divendres

 

ASPA

Del 6 d’abril al 14 d’abril

Lloc: Casal  So de Nostre

Horari: De 09h a 21h tota la setmana

 

ARTESA DE LLEIDA

Del 20 d’abril al 27 d’abril

Lloc: Primera Planta de la Llar de Jubilats

Horari: De 09h a 13h i de 15h a 19h

 

GIMENELLS

Del 9 de maig al 23 de maig

Lloc: Sala d’exposicions

Horari: a concretar

 

ALFÉS

Del 4 al 11d’agost

Lloc: Sala del ball

Horari: a concretar

 

PUIGVERD DE LLEIDA

Del 24 d’agost al 30 d’agost

Lloc: Sala de la Llar de Jubilats

Horari: de 16 h a 20 h tota la setmana

 

ELS ALAMÚS

Del 13 al 15 de novembre

Lloc: Sala d’Actes de l’Ajuntament

Horari: de les 10 h a les 14 h de dilluns a divencres

 

Més info: www.segria.cat