Oberta la convocatòria del Premi de fotografia del Consell Comarcal del Segrià

Un any més, les àrees de Cultura i Joventut del Consell Comarcal del Segrià convoquen el tradicional Premi de fotografia “Els valors del Segrià” amb l’objectiu de recollir mirades diverses sobre allò que ens identifica  i esdevé la nostra identitat com a comarca.

 

Poden concórrer al premi totes aquelles persones, professionals o no, que  captin amb la seva càmera les qualitats que fan del Segrià una terra estimada i valorada i que en tinguin com a referent els municipis i la gent.

 

S’estableixen tres categories: absoluta, per a persones majors de 25 anys, dotada amb un únic premi de 600€ ; categoria jove, per a nois i noies de 16 a 24 anys, amb dos premis de 400€ i 300€ respectivament,  i  escolar, destinada a estudiants de primària i secundària, amb un xec regal de 150€

 

El jurat està format per  professionals del món de la fotografia de Lleida, juntament amb la persona guanyadora de darrer any i representants tècnics i polítics del Consell Comarcal.

 

Les fotografies guanyadores, juntament amb una selecció d’ obres destacades pel jurat, formaran part d’una exposició itinerant, que es podrà visitar a la seu del Consell Comarcal i per tots els municipis que ho sol·licitin. En la darrera edició la mostra va ser present a 10 pobles

 

 

 

Més info: www.segria.cat