Notícies

Versió per a imprimirPDF version
La mostra s’ha inaugurat avui amb la presència de l’autor i de Teresa Malla, cap de Cultura del Consell Comarcal.
06/10/2021

Està formada per 14 imatges i es podrà visita al vestíbul del Consell fins al 4 de novembre.

El Consell Comarcal del Segrià acull, des d’aquest dimecres i fins al 4 de novembre, una nova exposició temporal. Es tracta d’una sèrie de 14 fotografies d'Armand Carbonell Valls sota el títol ‘a-Punts de vista’, que s’ha instal·lat al vestíbul del Consell, on es podrà visitar en el seu horari habitual. La mostra s’ha inaugurat avui amb la presència de l’autor i de Teresa Malla, cap de Cultura del Consell Comarcal.

Cartell de la 3a edició del Premi de Recitació Poètica del Segrià
15/09/2021

El certamen es farà el 29 d’octubre al Teatre de l’Escorxador i oferirà un premi de 500 euros a la millor rapsòdia i dos de 250 al millor poema original i a la categoria jove.

L'acte va comptar amb l'assistència del vicepresident Toni Bosch i la consellera de Cultura, Teresa Malla.
13/09/2021

El cicle ha recorregut les places d’Alcarràs, Corbins, Almacelles, Torres de Segre, Artesa de Lleida, Maials i Sunyer durant els mesos d’estiu.

Visita a escola del Segrià. Escola Sant Jaume de La Granja d’Escarp. En la imatge, representants de l’Escola i de l’Ajuntament, amb la responsable de l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Segrià, Sílvia Olmo.
07/09/2021

Les beques del 70% han augmentat respecte al 2020, mentre que les del 100% han baixat lleugerament, tot plegat en un context que denota que encara ens trobem immersos en un context de pandèmia.

El Pop Pino Quartet va actuar a Llardecans on va assistir el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot.
06/09/2021

La cloenda d’aquesta iniciativa, que ha impulsat l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, ha tingut lloc a Montoliu de Lleida i Llardecans, i anteriorment es va visitar Torres de Segre, Soses, Almenar i Torrebesses.

Pàgines