Notícies

Versió per a imprimirPDF version
21/04/2021

Rosselló acull, del 20 d'abril al 2 de maig , el  projecte "Textures i Lectures" impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal i dirigit a les biblioteques del Segrià, La biblioteca i mediateca del municipi és l'escenari triat per a exposar les divuit creacions tèxtils , de Palmira Rius,  que configuren l'exposició  i que han estat distribuides per l'espai creant una atmósfera molt adient al significat propi del projecte. La mostra es podrà visitar en el mateix horari de la biblioteca : de 9h a 12h i de 15 h a 18 h de dilluns a dijous.

15/04/2021
El municipi d'Alguaire va acollir, ahir dimecres, la primera de les tertúlies amb les escriptores participants en el projecte "Textures i Lectures", a les biblioteques del Segrià.
 
06/04/2021

Alguaire dona el tret de sortida al  projecte "Textures i Lectures" a les biblioteques del Segrià que recorrerà 7 equipaments al llarg del 2021. La mostra és podra veure del 7 al 16 d'abril en el mateix horari de la biblioteca: dimarts i dijous de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h i dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 19 h, seguint totes les mesures recomanades per sanitat.

En l'acte d'inauguració hi han assistit la cap d'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, Teresa Malla, i l'artista tèxtil, PAlmira Rius, així com l'alacalde i la bibliotecària del municipi

29/03/2021

El vestíbul del Consell Comarcal del Segrià acull fins a finals d'abril l'exposició de fotografies "Boira, Lleida en essència" de Jaume Zamorano.

27/03/2021

El Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la cinquena edició de la publicació bianual “Històries Vives del Segrià”, que edita el Consell Comarcal del Segrià i en la qual s'inclouen els relats guanyadors i finalistes del VI i VII Premi literari del Segrià.

Pàgines