Notícies

Versió per a imprimirPDF version
04/03/2021

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal ha endegat una nova iniciativa vinculada als diferents premis impulsats des del consistori i que tenen com a objectiu reforçar i donar a conèixer els diferents certàmens, així com el talent artístic dels participants. Es tracta d'uns punts de llibre il·lustrats amb els dibuixos guanyadors del Premi d’il·lustració del Segrià, acompanyats de versos poètics elaborats pels guardonats en el Premi de Recitació.

01/03/2021

Les obres guanyadores del I Premi d'Il·lustració del Segrià, impulsat per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal, juntament amb una selecció d'obres destacades, conformen l'exposció itinerant  que recorrerà  diferents municipis del #Segrià.

La Biblioteca Municipal de Corbins serà la primera parada de l'exposició,  que es podrà veure del 1 al 21 de març  en el seu horari habitual de 16.30 h a 19 h, de dilluns a divendres. L'entrada es lliure seguint les indicacions recomanades per salut.

25/02/2021

Les obres guanyadores de la 1a edició del Premi d’il·lustració del Segrià impulsat pel Consell Comarcal del Segrià, juntament amb una selecció d’obres destacades pel jurat del certamen, conformen  les disset peces de l’exposició Itinerant que recorrerà diferents equipaments culturals del territori

03/02/2021

La consellera de l’Àrea de Cultura, acompanyada de les persones guanyadores i representants del jurat donen el tret de sortida a l’exposició itinerant que recorrerà els municipis del Segrià

21/01/2021

El Consell Comarcal del Segrià publica una nova convocatòria del Concurs de Relats Curts, sota la temàtica Històries Vives del Segrià. El guardó fixa una dotació econòmica de 650 euros per a l’obra guanyadora i un accèssits de 250 euros.

Pàgines