AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

SEGRIÀ CORALS REMPRÈN ELS CONCERTS PER LA COMARCA

El municipi d'Alguaire donarà el tret de sortida a la segona part de cicle de cant coral, Segrià Corals,que havia fet un descans  en motiu de les vacances d’estiu. La cantada tindrà lloc a   l'Ermita de la Mare de Dèu del Merlí a les 18 h i comptarà amb la participació de dues entitats  del municipi: Bell Camp i Ginestell, conjuntament amb la coral El Roser, d'Almacelles.

 

Enguany el cicle arriba a la XV edició i continua mantenint el seu esperit inicial: fomentar el cant coral, oferir suport a les entitats de la comarca, contribuir en la difusió del patrimoni musical segrianenc,  i consolidar-se com a circuit estable de cant coral.El nombre d'associacions actuants ha augmentat en els darrers anys i ja en són vint les que participen formalment del  projecte, plenament reconegut i consolidat en el nostre territori.

 

El  cicle es va  inaugurar a Almenar, a l'abril  i va recórrer  7 municipis de la comarca al llarg de tots els diumenges de primavera: Almenar, Sudanell, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. La segona part també estarà formada per 7 concerts durant setembre i octubre   passant per Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarreratal. Al llarg de tots els concerts "Món Coral" en el seu paper com a impulsor de la llengua i la cultura catalanes

 

Els concerts són gratuïts i estan oberts a tothom que vulgui gaudir de la música i el cant coral.

Més info: https://bit.ly/2m343jK