AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Taula Comarcal de Joventut a la comarca del Segrià

El Consell Comarcal del Segrià ha estat la seu de la taula comarcal de joventut de la comarca del Segrià, que ha tingut lloc aquest matí a la sala d'actes de la Universitat Oberta de Catalunya. Els objectus d'aquesta trobada han estat: fer el diagnòstic, identificar les problemàtiques, establir les prioritats i, finalment, elaborar les propostes en matèria de joventut a la comarca del Segrià.

A la trobada hi han assistin un total de 15 representants polítics en matèria de joventut, a més de la consellera comarcal, sra. Maria José Invernón i Mòdol i la coordinadora de joventut a Lleida, sra. Anna Feliu, els quals han debatit sobre les diferents problemàtiques que afecten tant als joves, com a les polítiques de joventut. Els resultats d’aquesta taula seran elevats a la taula de joventut de la demarcació de Lleida i a la comissió interinstitucional de joventut. Serà en aquesta comissió, d’àmbit nacional, on s’aprovin, finalment, les propostes concretes que s’acabaran impulsant als municipis a través del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut 2014-2016.