Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Imatge del cartell del IV Premi de Recitació Poètica del Segrià
21/09/2022

En aquesta edició el premi inclou algunes novetats, com la redistribució de la dotació econòmica, el topall de 18 inscripcions i la itinerància del certamen, que enguany se celebrarà a Almenar el 4 de novembre.

 

Acte de cloenda del cicle de sardanes a Rosselló
17/09/2022

La cloenda va estar amenitzada per la Cobla Vents de Riella i durant la vetllada es van lliurar els diplomes a les onze colles sardanistes participants.

Imatge del cartell de l'exposició de La Granja d'Escarp
09/09/2022

El Centre Cívic acollirà des de dilluns vinent, dia 12, fins al 25 de setembre una mostra que inclou les 17 creacions guanyadores i finalistes del certamen

Ballada de sardanes a Puigverd de Lleida
08/09/2022

Divendres 2 de setembre es va reprendre el cicle ‘Sardanes a la Fresca al Segrià-17a Volta Comarcal del Sardanes’ després d’una pausa estival d’unes setmanes. Ho va fer amb una jornada celebrada a Puigverd de Lleida, concretament a les pistes de tennis del recinte de les piscines, i que va estar amenitzada per la Cobla Tàrrega.

David Masot, durant la seva intervenció a l'acte a Maials
05/09/2022

Els tastos de productes de kilòmetre 0, que era una de les novetats d’enguany, han tingut una molt bona acollida i han completat un projecte que potencia el patrimoni arquitectònic i els artistes del territori. 

Pàgines