Notícies

Versió per a imprimirPDF version
El cicle Sardanes a la Fresca
17/06/2021

El cicle Sardanes a la Fresca-Volta Comarcal de Sardanes que impulsa l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià tornarà a omplir les places del Segrià aquest estiu després que l'any passat es va haver de substituir per concerts de cobla com a conseqüència de les restriccions de prevenció de la Covid.

Cartell del Premi d'Il·lustració a Torres de Segre
15/06/2021

Torres de Segre serà el següent municipi que acollirà l'exposició itinerant configurada per les creacions guanyadores i finalistes del I Premi d'il·lustració del Segrià. La mostra es podrà visitar al llarg dels darrers dos caps de setmana de juny de 19 h a 21 h, al vestíbul del poliesportiu. L'entrada és gratuïta seguint les indicacions recomanades per salut.

Es reprenen els assajos del Cor del Segrià
14/06/2021

El Cor del Segrià, formació de cant coral impulsada pel Consell Comarcal del Segrià que aglutina els cors participants del cicle ‘Segrià Corals’, ha reprès aquest diumenge els seus assajos després de l’aturada provocada per la crisi sanitària.

Cal recordar que el Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments de la comarca, impulsa des de fa 16 anys el cicle ‘Segrià Corals’ amb l'objectiu de fer arribar el cant coral a tots pobles, donar suport a les entitats i facilitar la seva mobilitat per tot el territori.

Certamen de Pubillatge comarcal del Segrià
06/06/2021

Torres de Segre ha estat aquest dissabte l’escenari del IV Certamen de proclamació del Pubillatge del Segrià, en una jornada en la qual han estat escollits els sis joves que representaran la comarca arreu del territori català.

Les Pubilles i els Hereus elegits van ser:

Pubillla del Segrià: Marina Cases (Alguaire) 

1a Dama: Itziar Abad (Rosselló)

2a Dama: Winona Olivera (Torres de Segre)

Hereu del Segrià: Marc Torrelles (Torres de Segre).

02/06/2021

L'obra "El toc de la sirena", de Glòria Tomàs i Nus, s’ha emportat l’accèssit

"La primavera dels ametllers de la colònia", d'Ester Martí Sentañes, ha estat l’obra guanyadora de la 8a edició del Premi de Relats Curts del Segrià, un certamen organitzat l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià que enguany ha comptat amb la participació de 36 relats curts, onze més que l’any passat.

Pàgines