FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Església de Sant Martí

Municipi: 
Lleida

(s. XIII). ESglésia romànica de planta basílical.

És un dels edificis romànics més emblemàtics de la ciutat, bastit al segle XII. Al 1300 esdevingué capella de l’Estudi General, on es celebraven els actes acadèmics més importants. Al 1648, arran de la guerra d’Els Segadors, fou convertit en caserna militar i en el segle XIX utilitzat com a presó municipal. Al 1893, el bisbe Messeguer Costa ordenà la seva restauració i tres anys després s’obrí novament al culte. En l’actualitat, l’església allotja part del fons museístic del futur Museu de Lleida.