X PREMI DE RELATS CURTS. HISTÒRIES VIVES DEL SEGRIÀ 2023

El Consell Comarcal del Segrià convoca la desena edició del Premi de Relats Curts del Segrià "Històries Vives del Segrià", amb l’objectiu de fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca del Segrià a través de la narrativa.

En la convocatòria 2023, els originals, es poden presentar fins al 20 d'abril a la seu del Consell Comarcal del Segrià o per correu certificat (carrer del Canyeret 12, 25007, Lleida) o a través de la seu electrònica per instància general.

Els relats han de referir-se a la comarca o bé els municipis del Segrià i han d'incloure fets i esdeveniments versemblants, escrits en llengua catalana i inèdits.

El premi per a l’obra guanyadora és de 650 euros i hi ha previst un accèssit de 250 euros. També formaran part d'una publicació promoguda pel Consell Comarcal del Segrià que s'edita cada dos anys. En la publicació  s'hi podran incloure altres obres que no hagin estat premiades, però hagin estan seleccionades pel jurat.

Consulteu les bases i la convocatòria als arxius adjunts, on trobareu també la butlleta d'inscripció i l'autorització per a menors d'edat.

Us animem a participar-hi!