SEGRIÀ CORALS 2024

En la divuitena edició, corresponent a l’any 2024, el cicle Segrià Corals ret homenatge a la trajectòria de Carme Valls per la tasca de promoció del cant coral a la nostra comarca. Les peces Tres i tres del compositor hongarès Z. Kodály i El concert de W. Geissler han estat les elegides pel cant comú de les corals del Segrià. 

En aquesta edició, les corals participants seran el Petit Cor Cantàtor i la Coral Clavellina, de Torrefarrera; la Coral La Primavera Artesenca, d’Artesa de Lleida; la Coral Estels de l'Associació Cultural de Dones d'Almacelles (ACDA) i la Coral Veus del Roser, d'Almacelles; la Coral Bell Camp i la Coral Ginestell, d’Alguaire; el Conjunt de Veus Cordeveus, de Corbins; la Coral Flor d’Espígol de Rosselló; la Coral La Palometa, de Puigverd de Lleida; la Coral Montserratina, de Raimat; la Coral La Lira, de Torres de Segre; la Coral El Roser, de Massalcoreig; la Coral Sant Bartomeu, d’Alpicat; la Coral l'Alzina, d'Alcarràs, la Coral Clamor, de Soses i la Coral Noves Veus de Seròs.

Organitzat pel Consell Comarcal del Segrià des de la seva àrea de Cultura, el cicle compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, de la Diputació de Lleida, i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.