Notícies

Versió per a imprimirPDF version
El vicepresident i cap de l'àrea de Serveis Socials, Toni Bosch, amb l'equip que coordina la campanya agrària, entre els que hi ha personal del Consell i 3 persones d'un programa del SOC
30/06/2022

El període de contractació és per sis mesos i les actuacions estaran coordinades des de l’àrea de Serveis Socials

Jornades tècniques de reorganització de l'àrea de Serveis Socials.
26/05/2022

Així s’ha comunicat al Consell de les Alcaldies celebrat aquest dijous, durant el qual també s’ha informat que, pel que fa al sistema d’illes de la recollida d’escombraries, en breu es començaran a definir els plecs per fer una licitació el més aviat possible.

Foto de les jornades tècniques
05/05/2022

El Palau de Congressos de la Llotja de Lleida ha acollit aquest dijous la primera de les dues sessions de les Jornades Tècniques: "Al centre, les persones: nou Pla Comarcal de Serveis Socials", dirigida als i les professionals que treballen a l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià.

La sessió ha comptat amb l'obertura del President del Consell, David Masot, i el Vicepresident i cap de l'Àrea de Serveis Socials, Toni Bosch.

23/03/2022

Les gorres es repartiran entre els treballadors i treballadores del Consell. Han estat dissenyades per l’artista japonesa Mari Ito i seran les grans protagonistes a la festa del ‘Posa’t la gorra!’, diumenge vinent a la Seu Vella

Persones ateses
01/02/2022

Durant aquest 2022, es preveu reestructurar l’àrea i especialitzar-la per tal de fer més eficient el servei

També es farà un Pla Estratègic de l’Habitatge al Segrià per afrontar les dificultats d’accés a una habitatge

Pàgines