Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Imatge del cartell de les activitats en motiu del 25N
21/11/2022

La presentació d’un conte, un escape room, xerrades, exposicions i espectacles teatrals formen part de les propostes, que tindran com a escenaris Lleida ciutat, Torres de Segre, Vilanova de Segrià, Alpicat, Puigverd de Lleida i Torrefarrera. 

El president i el vicepresident han donat la benvinguda als nous treballadors/es
08/11/2022

Durant un any assumiran tasques de brigada i de suport al servei de primera acollida del Consell en diferents poblacions de la comarca.

El vicepresident primer i cap de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, Toni Bosch, ha presentat aquest dimecres el nou programa a l’escola d’Alfés.
28/09/2022

Fins a finals d’any s’ofereix un servei fix que de moment es farà en 9 municipis

També s’ofereixen un servei de cures a domicili i monitoratge per a activitats puntuals en els municipis que no disposen de servei fix

El Consell Comarcal del Segrià ha endegat un nou programa de cura puntual gratuïta anomenat "Temps per cures, temps per tu" que ofereix tres tipus de servei de cangur per a les famílies amb infants i joves de 3 a 14 anys.

La primera sessió de Soses va comptar amb la presència de Toni Bosch i Sandra Marco
20/09/2022

Aquest any es fan a Torrefarrera, Corbins, La Portella, Soses, Seròs, Aitona, Alcarràs, Alfarràs, Maials, Torres de Segre, Sunyer, Almacelles, La Granja d’Escarp i Sudanell. 

L’alumna, de l’IES Lo Pla d’Urgell, ha fet un total de 140 hores pràctiques
09/08/2022

El Consell Comarcal del Segrià ha col·laborat amb la formació pràctica d’una alumna de 1r de Batxillerat, que durant quatre setmanes ha pogut desenvolupar a l’ens comarcal les pràctiques d’empresa requerides al currículum educatiu.

Pàgines