Notícies

Versió per a imprimirPDF version
L'Àrea de Serveis Socials ha contractat dues persones i s'ha obert una línia telefònica
09/06/2021

L’Àrea de Serveis Socials ha contractat dues persones i s’ha obert una línia telefònica per tal d’atendre millor a les persones en situació de risc d’exclusió residencial per talls de subministrament d’electricitat, gas i aigua potable.

El Consell Comarcal del Segrià ha obert una Oficina de Pobresa Energètica per millorar l’atenció als veïns i veïnes de la comarca en situació de vulnerabilitat per tal de donar resposta a l’allau de sol·licituds d’aquest servei.

26/05/2021

Hi ha donat llum verda per unanimitat durant un ple extraordinari celebrat per via telemàtica.

El Consell Comarcal del Segrià ha aprovat aquest dimecres, en sessió extraordinària del ple celebrada per via telemàtica, les bases i la convocatòria del concurs oposició lliure per cobrir 11 places de psicòlegs (2), treballador/a socials (3) i d’educador/a social (6). També s’ha aprovat l’adjudicació de la licitació del contracte del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) a la comarca del Segrià, que s’ha atorgat a l’empresa Accent Social.

21/05/2021

Aquests cinc nou treballadors, que estaran coordinats per l’àrea de Serveis Socials, s’afegeixen a les dues persones de l’àrea d’Immigració que ja treballen durant tot l’any al Consell.

El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats al llarg de la campanya agrària.

15/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l’àrea de Ciutadania i Immigració i en coordinació amb els ajuntaments, tornarà a fer cursos d’alfabetització en català “Lletres per a tothom” per a persones immigrades en una desena de municipis de la comarca. Els cursos, que tenen per objectiu promoure l’equitat d’oportunitats i la cohesió social, compten amb gairebé 200 places.

Pàgines