AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

JORNADA DE DIÀLEG AGRARI

 

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ FOMENTA EL DIÀLEG AGRARI

La trobada va reunir representants de diversos àmbits on van debatre entorn el sector agrari a la comarca del Segrià

 

7 de maig de 2019. Amb l’objectiu de facilitar sinergies per afavorir la col·laboració publica-privada en  el sector agrari, atès la seva importància en termes d’ocupació i motor econòmic,  i  donant resposta al pla estratègic del Segrià que està executant actualment l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal a través de la tècnica AODL, s’ha organitzat una trobada on van participar representants del sector agrari  ASAJA LLEIDA, JARC LLEIDA, FEDERACIÓ DE COOPERATIVES AGRÀRIES DE CATALUNYA  i entitats significatives del territori com  GLOBALLEIDA.

En aquesta trobada es va parlar de les inquietuds en el sector agrari  com per exemple la transformació agrària,  el despoblament rural, impulsar l’emprenedoria rural dels joves  i les preocupacions de la propera campanya de la fruita entre altres   i  on es va posar de manifest la voluntat del Consell Comarcal del Segrià de ser la veu única entre agricultors i administracions públiques a través de la xarxa de cooperació entre els diferents actors que operen en el desenvolupament econòmic del territori.

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.