AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

PLA ESTRATÈGIC DEL SEGRIÀ

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ FA UNA APOSTA ESTRATÈGICA PER LA PROMOCIÓ ECONÒMICA DEL TERRITORI

La posada en marxa  del programa d’agents d’Ocupació i Desenvolupament ( AODL) impulsarà l’àrea de promoció econòmica del Consell.

 

La contractació d’una tècnica AODL, llargament demandada per empreses i ajuntaments del territori els últims anys, serà impulsar un model de territori on el turisme, la innovació i el desenvolupament dels territoris rurals que contribuiran a fer mes visible la comarca del Segrià.

L’objectiu central del pla estratègic d’ocupació i desenvolupament local del Segrià és: Impulsar el desenvolupament econòmic de l’àrea del Segrià rural , mitjançant la valorització del recursos endògens d’aquest territori i la col·laboració entre tots els agents presents a la comarca, a fi d’afavorir la creació d’ocupació digna i contribuir a aturar la regressió demogràfica i l’equilibri territorial.

Aquest objectiu s’ha desenvolupat en cinc línies estratègiques  que son:

  1. Territori agrícola: Una agricultura moderna, innovadora i de valor afegit, el motor de l’economia i element central de l’equilibri territorial.
  2. Territori Innovador: Un Segrià vertebrat, promotor de l’emprenedoria i la innovació, atractiu pel talent, el desenvolupament empresarial.
  3. Territori integrador: Un territori atractiu pel visitant, que valora i promou els seus valors culturals i naturals
  4. Territori atractiu: Un territori integrador i d’acollida, socialment i demogràficament equilibrat i generador d’ocupació digna i sostenible.
  5. Territori en xarxa: Lideratge comarcal; El consell Comarcal del Segrià, l’ens transversal i líder de la xarxa impulsora de la transformació econòmica del territori.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.