AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

RENOVACIÓ AODL- PLA ESTRATÈGIC DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal continua amb l’aposta estratègica per la promoció econòmica del territori.

La renovació del programa AODL permetrà donar continuïtat a les accions desenvolupades aquest primer any d’implementació

La renovació de la tècnica  AODL ( Agent  d’ocupació i  desenvolupament local) per aquest 2020 permetrà donar continuïtat al pla estratègic que es va endegar l’any passat .

L’objectiu d’aquest primer any d’implementació del Pla estratègic ha estat realitzar les accions necessàries per afavorir l’adient desenvolupament de les diferents línies d’actuacions incloses en el pla estratègic, a través de l’aprofundiment en les accions de cooperació i col·laboració amb els principals agents del territori, especialment en referencia al sector agroalimentari i a la cooperació entre actors en matèria de desenvolupament local.

En aquest segon any d’implementació es busca la continuïtat de les accions encetades i encetar nous programes per revitalitzar la comarca del Segrià amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic del Segrià Rural.

A continuació podeu veure el pla de treball de AODL per aquest  segon any d’implementació 2019/2020

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes al desenvolupament local