AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

NOU LOGOTIP ÀREA PROMOCIÓ ECONÒMICA

CREACIÓ LOGOTIP AREA DE PROMOCIÓ ECONOMICA

Dins de les accions ha realitzar dins del pla estratègic del Segrià s’ha creat un logotip per  l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià que permetrà identificar totes les iniciatives que es duguin a terme dins de l’àrea d’aquest àmbit d’actuació.

Per fer-ne difusió de les accions i les iniciatives s’han creat també les xarxes socials de l’àrea i on trobareu informació relacionada sobre els següents àmbits:

  • Ocupació i Formació
  • Emprenedoria
  • Ofertes de feina
  • Programes de desenvolupament local
  • Accions relacionades amb el sector agroalimentari a la comarca
  • Altra informació lligada a la promoció econòmica a la comarca del Segrià.

Ens trobareu a les següents RRSS amb el @SegriaPromEco

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.