RENOVACIÓ AODL- PLA ESTRATÈGIC DEL SEGRIÀ

El Consell Comarcal continua amb l’aposta estratègica per la promoció econòmica del territori.

La renovació del programa AODL permetrà donar continuïtat a les accions desenvolupades aquest primer any d’implementació

La renovació de la tècnica  AODL ( Agent  d’ocupació i  desenvolupament local) per aquest 2020 permetrà donar continuïtat al pla estratègic que es va endegar l’any passat .

L’objectiu d’aquest primer any d’implementació del Pla estratègic ha estat realitzar les accions necessàries per afavorir l’adient desenvolupament de les diferents línies d’actuacions incloses en el pla estratègic, a través de l’aprofundiment en les accions de cooperació i col·laboració amb els principals agents del territori, especialment en referencia al sector agroalimentari i a la cooperació entre actors en matèria de desenvolupament local.

En aquest segon any d’implementació es busca la continuïtat de les accions encetades i encetar nous programes per revitalitzar la comarca del Segrià amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic del Segrià Rural.

A continuació podeu veure el pla de treball de AODL per aquest  segon any d’implementació 2019/2020

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes al desenvolupament local